• 05

  Pesisir

  Pengajian akademik secara program luar kampus (pesisir) adalah program pengajian akademik UTHM yang diikuti di Pusat Pembelajaran Wilayah (PPW) selain daripada program perdana. Program ini mengenakan kadar yuran khas yang berbeza dengan program perdana.

  Maklumat Lanjut

 • 05

  PROGRAM EKSEKUTIF

  Merupakan Program yang dijalankan untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran masyarakat dan ahli profesional dengan ilmu dan informasi terkini dalam bidang masing-masing disamping untuk mengekalkan ilmu pengetahuan yang sediada.

  Maklumat Lanjut

 • 05

  PROGRAM KURSUS PENDEK

  CEC mengendalikan kursus pendek yang melibatkan orang awam, staf, pensyarah mahupun pelajar Universiti Tun Hussien Onn Malaysia (UTHM). Keseluruhannya kursus pendek ini tertumpu pada kekuatan, kelemahan dan memberi peluang kepada mereka yang menginginkan peningkatan prestasi dalam diri mereka sendiri dibidang yang mereka ceburi.

  Maklumat Lanjut

Pesisir

on . Posted in Program CEC

Program Pesisir merupakan program-program pengajian UTHM yang dijalankan ditempat lain samada melalui mod separuh masa atau sepenuh masa. Buat masa ini CEC hanya menawarkan program pengajian diperingkat pengajian siswazah iaitu peringkat Sarjana secara separuh masa. Kuliah atau pertemuan bersemuka akan dijalankan pada hujung minggu atau hari-hari kelepasan am dan pensyarah UTHM akan datang mengajar ke Pusat Pembelajaran Wilayah yang mengambil bahagian. Pusat Pendidikan Berterusan mempunyai 8 program pengajian peringkat sarjana yang ditawarkan secara pesisir dan penawaran ini berubah mengikut semester pengambilan.

Program pembangunan Profesional

on . Posted in Program CEC

Merupakan Program & Kursus yang dijalankan untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran masyarakat dan ahli profesional dengan ilmu dan informasi terkini dalam bidang masing-masing disamping untuk mengekalkan ilmu pengetahuan yang sediada.

 •  

  Hiyama Siti this my last assignment.. enjoy the video..

  Posted by Asif Azwan Amdan on Tuesday, 15 September 2015
 •  

  Hiyama sensei, halil sensei.. I'm a busy student want to complete my assignment.. Don't laugh because I'm still learning.. Kaiwa assignmentwillsubmitbytomorrow

  Posted by Asif Azwan Amdan on Thursday, 10 September 2015