• makluman
 • iklanfeb18
 • 05

  Program akademik pembelajaran berterusan

  Pengajian akademik secara program luar kampus (Program Akademik Pembelajaran Berterusan) adalah program pengajian akademik UTHM yang diikuti di Pusat Pembelajaran Wilayah (PPW) selain daripada program perdana. Program ini mengenakan kadar yuran khas yang berbeza dengan program perdana.

  Maklumat Lanjut

 • 05

  PROGRAM EKSEKUTIF dan profesional

  Merupakan Program yang dijalankan untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran masyarakat dan ahli profesional dengan ilmu dan informasi terkini dalam bidang masing-masing disamping untuk mengekalkan ilmu pengetahuan yang sediada.

  Maklumat Lanjut

Program Akademik Pembelajaran Berterusan

on . Posted in Program CEC

Program Akademik Pembelajaran Berterusan merupakan program-program pengajian UTHM yang dijalankan ditempat lain samada melalui mod separuh masa atau sepenuh masa. Buat masa ini CEC hanya menawarkan program pengajian diperingkat pengajian siswazah iaitu peringkat Sarjana secara separuh masa. Kuliah atau pertemuan bersemuka akan dijalankan pada hujung minggu atau hari-hari kelepasan am dan pensyarah UTHM akan datang mengajar ke Pusat Pembelajaran Wilayah yang mengambil bahagian. Pusat Pendidikan Berterusan mempunyai 8 program pengajian peringkat sarjana yang ditawarkan secara pesisir dan penawaran ini berubah mengikut semester pengambilan.

 •  

  Hiyama Siti this my last assignment.. enjoy the video..

  Posted by Asif Azwan Amdan on Tuesday, 15 September 2015
 •  

  Hiyama sensei, halil sensei.. I'm a busy student want to complete my assignment.. Don't laugh because I'm still learning.. Kaiwa assignmentwillsubmitbytomorrow

  Posted by Asif Azwan Amdan on Thursday, 10 September 2015